Advertisement

Σεισμοσ Μυτιληνη : Seismos 4 2 Rixter Sth Lesbo Ta 3hmerwmata Ellada Iefimerida Gr - Μια δημοσιογράφος του afp μετέδωσε ότι είδε κατοίκους της πόλης να βγαίνουν ανήσυχοι από τα.

Σεισμοσ Μυτιληνη : Seismos 4 2 Rixter Sth Lesbo Ta 3hmerwmata Ellada Iefimerida Gr - Μια δημοσιογράφος του afp μετέδωσε ότι είδε κατοίκους της πόλης να βγαίνουν ανήσυχοι από τα.. Μυτιληνη , σεισμοσ σεισμός μεγέθους 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας 1 φεβρουαρίου 2021 στη μυτιλήνη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο της αθήνας, ο σεισμός ήταν εντάσεως 5 ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίζεται 46 χλμ. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Δύο νέες σεισμικές δονήσεις 4,8 και 4,5 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκαν πριν από λίγο στη μυτιλήνη. Δύο νέες σεισμικές δονήσεις 4,8 και 4,5 της κλίμακας ρίχτερ ακολούθησαν τον σεισμό των 5 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 07:46 στον θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της λέσβου.

Δυτικά της πόλης της μυτιλήνης. Νέες σεισμικές δονήσεις μεγέθους 4,8 και 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Εάν δεν ξέρετε τι είναι το motovlog, τότε μπορείτε να. Με θέμα το μεγάλο πλήγμα που δέχθηκε η λέσβος την περασμένη δευτέρα από τον ισχυρό σεισμό των 6,1 ρίχτερ συνεδρίασε το περιφερειακό συμβούλιο λέσβου. Σεισμοσ μυτιληνη δύο ακόμη σεισμικές δονήσεις στη μυτιλήνη

Neos Seismos Sth Mytilhnh Skai
Neos Seismos Sth Mytilhnh Skai from www.skai.gr
Ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου ανήμερα χριστουγέννων. Τι λένε οι σεισμολόγοι άκης τσελέντη, γεράσιμος χουλιάρας και ευθύμης λέκκας για τον σεισμό στη μυτιλήνη. Σεισμική δόνηση έντασης σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου, 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στις 7.20 το πρωί. Η τελική εκτίμηση, πάντως, είναι 6,1 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο της αθήνας, ο σεισμός ήταν εντάσεως 5 ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίζεται 46 χλμ. Το μέγεθος του σεισμού ήταν 6.3 βαθμών, ενώ ο σεισμός ταξινομήθηκε ως βίαιος κατά την κλίμακα μερκάλι. 5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβου.ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα ανατολικά παράλια της λέσβου, έγινε σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Δύο νέες σεισμικές δονήσεις 4,8 και 4,5 της κλίμακας ρίχτερ ακολούθησαν τον σεισμό των 5 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 07:46 στον θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της λέσβου.

Αρχική tags σεισμοσ μυτιληνη ετικέτα:

Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμός έγινε πριν από λίγα λεπτά στη μυτιλήνη. Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο: Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο: Σεισμική δόνηση έντασης σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου, 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στις 7.20 το πρωί. Ενας σεισμός στη λέσβο σημειώθηκε στις 12 ιουνίου 2017 στις 15:28:39 ώρα ελλάδος. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 46χλμ δυτικά νοτιοδυτικά της μυτιλήνης, σε θαλάσσια περιοχή. Δύο νέες σεισμικές δονήσεις 4,8 και 4,5 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκαν πριν από λίγο στη μυτιλήνη. Σεισμική δόνηση 5 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας ανοιχτά της μυτιλήνης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο της αθήνας, ο σεισμός ήταν εντάσεως 5 ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίζεται 46 χλμ. Νέες σεισμικές δονήσεις μεγέθους 4,8 και 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Το εστιακό βάθος ήταν 14,9 χλμ. Σεισμοσ μυτιληνη δύο ακόμη σεισμικές δονήσεις στη μυτιλήνη

Ενας σεισμός στη λέσβο σημειώθηκε στις 12 ιουνίου 2017 στις 15:28:39 ώρα ελλάδος. Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο: Νέες σεισμικές δονήσεις μεγέθους 4,8 και 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Νέες σεισμικές δονήσεις μεγέθους 4,8 και 4,5 βαθμών. Posts about σεισμοσ μυτιληνη written by myministryoftruth.

Seismos Mytilhnh Kai Neos Metaseismos Anastatwse To Nhsi Cnn Gr
Seismos Mytilhnh Kai Neos Metaseismos Anastatwse To Nhsi Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου ανήμερα χριστουγέννων. Μυτιληνη , σεισμοσ σεισμός μεγέθους 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας 1 φεβρουαρίου 2021 στη μυτιλήνη. Το επίκεντρο ήταν επί της λέσβου, λίγα χιλιόμετρα βόρεια. Posts about σεισμοσ μυτιληνη written by myministryoftruth. Δύο σεισμικές δονήσεις ξύπνησαν τους κατοίκους της μυτιλήνης και της χίου. Σεισμική δόνηση έντασης σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου, 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στις 7.20 το πρωί. Η τελική εκτίμηση, πάντως, είναι 6,1 ρίχτερ. Μια δημοσιογράφος του afp μετέδωσε ότι είδε κατοίκους της πόλης να βγαίνουν ανήσυχοι από τα.

Ενας σεισμός στη λέσβο σημειώθηκε στις 12 ιουνίου 2017 στις 15:28:39 ώρα ελλάδος.

Σεισμός έγινε πριν από λίγα λεπτά στη μυτιλήνη. Ενας σεισμός στη λέσβο σημειώθηκε στις 12 ιουνίου 2017 στις 15:28:39 ώρα ελλάδος. Δύο νέες σεισμικές δονήσεις 4,8 και 4,5 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκαν πριν από λίγο στη μυτιλήνη. Το μέγεθος του σεισμού ήταν 6.3 βαθμών, ενώ ο σεισμός ταξινομήθηκε ως βίαιος κατά την κλίμακα μερκάλι. Εάν δεν ξέρετε τι είναι το motovlog, τότε μπορείτε να. Ισχυρές σεισμικές δονήσεις αναστάτωσαν τους κατοίκους. Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο: Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται, 54 χλμ. Δυτικά της πόλης της μυτιλήνης. Μυτιληνη , σεισμοσ σεισμός μεγέθους 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας 1 φεβρουαρίου 2021 στη μυτιλήνη. Η τελική εκτίμηση, πάντως, είναι 6,1 ρίχτερ. Ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου ανήμερα χριστουγέννων. Αισθητός και στη σμύρνη, στη δυτική τουρκία, έγινε ο σεισμός των 6,1 βαθμών που σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή κοντά στη μυτιλήνη, όπως μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Το επίκεντρο ήταν επί της λέσβου, λίγα χιλιόμετρα βόρεια. Με θέμα το μεγάλο πλήγμα που δέχθηκε η λέσβος την περασμένη δευτέρα από τον ισχυρό σεισμό των 6,1 ρίχτερ συνεδρίασε το περιφερειακό συμβούλιο λέσβου. Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται, 54 χλμ. 5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβου.ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα ανατολικά παράλια της λέσβου, έγινε σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο:

Ftera Ekane H Dwrea 150 000 Dolariwn Pros Seismoplhktoys Sthn Mytilhnh To Koyti Ths Pandwras
Ftera Ekane H Dwrea 150 000 Dolariwn Pros Seismoplhktoys Sthn Mytilhnh To Koyti Ths Pandwras from www.koutipandoras.gr
Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο: Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο: Σεισμική δόνηση έντασης σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου, 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στις 7.20 το πρωί. Ισχυρές σεισμικές δονήσεις αναστάτωσαν τους κατοίκους. Η πρώτη μεγέθους 3,8 ρίχτερ έγινε σήμερα δευτέρα 1 φεβρουαρίου στις 7:03 με το επίκεντρο να είναι 44 χλμ δυτικά νοτιοδυτικά της μυτιλήνης (στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ λέσβου και χίου) η δεύτερη. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 5 χιλιόμετρα νότια του πλωμαρίου. Η σεισμική δόνησε σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο ανάμεσα στη λέσβο και τη χίο και το εστιακό του βάθος εντοπίζεται, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούγο στα 10 χλμ. Το εστιακό βάθος ήταν 14,9 χλμ.

Σεισμοσ μυτιληνη δύο ακόμη σεισμικές δονήσεις στη μυτιλήνη

Δύο νέες σεισμικές δονήσεις 4,8 και 4,5 της κλίμακας ρίχτερ ακολούθησαν τον σεισμό των 5 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 07:46 στον θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της λέσβου. Η πρώτη μεγέθους 3,8 ρίχτερ έγινε σήμερα δευτέρα 1 φεβρουαρίου στις 7:03 με το επίκεντρο να είναι 44 χλμ δυτικά νοτιοδυτικά της μυτιλήνης (στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ λέσβου και χίου) η δεύτερη. Δυτικά της πόλης της μυτιλήνης. 5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβου.ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα ανατολικά παράλια της λέσβου, έγινε σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Αρχική tags σεισμοσ μυτιληνη ετικέτα: Νέες σεισμικές δονήσεις μεγέθους 4,8 και 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται, 54 χλμ. Μια δημοσιογράφος του afp μετέδωσε ότι είδε κατοίκους της πόλης να βγαίνουν ανήσυχοι από τα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, πρόκειται για σεισμό έντασης 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 21 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της μυτιλήνης, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 16,2 χιλιόμετρα. Η τελική εκτίμηση, πάντως, είναι 6,1 ρίχτερ. Η σεισμική ένταση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, χωρίς, ωστόσο, να έχουν αναφερθεί ζημιές. Δύο σεισμικές δονήσεις ξύπνησαν τους κατοίκους της μυτιλήνης και της χίου. Το μέγεθος του σεισμού ήταν 6.3 βαθμών, ενώ ο σεισμός ταξινομήθηκε ως βίαιος κατά την κλίμακα μερκάλι.

5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβουιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα ανατολικά παράλια της λέσβου, έγινε σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σεισμοσ. Το επίκεντρο ήταν επί της λέσβου, λίγα χιλιόμετρα βόρεια.

Posting Komentar

0 Komentar